taal kiezentaal kiezen

Reviews

Mirjam Miedema

05-05-2023

Heerlijk geslapen op een mooie, rustige en zeer ruime plek op uitstekende bedden! Van alle gemakken voorzien. En met een warme ontvangst door de gastvrouw maakt dit tot een hele fijne B&B plek in het hoge Noorden, een aanrader!

Kees en Leonie

09-01-2022

Vriendelijk ontvangen en blij verrast door hoe mooi het hier is en vooral ook hoe heerlijk schoon alles is. Fantastisch geslapen en na één nacht helaas weer naar huis.

de Noord-Hollanders

02-01-2022

Wat hebben we genoten! Overdonderd door de ruimte & luxe en evengoed genoeg te doen ondanks de ongezellige lockdown. Gewoon lekker in dit pachtige huis met elkaar de tijd doorgebracht! Kinderen spelen, grote mensen aan tafel een spelletje of allemaal lekker eten. Jullie hebben het zo goed voor elkaar, zo compleet!!

familie Dijk

30-12-2021

Wat in daalders plak hawwe jimm hjir! Wy ha in geweldige tiid han hjir. Goed fersoarge en dik foar elkoar. Wy komme wis een kear werom!

W en A Amersfoort

24-09-2021

Even een nachtje logeren, zo gastvrij! En wat is het hier mooi & stil. Heerlijk geslapen op goede bedden.

Frans

09-09-2021

Het was top!

Ilja en Miranda

31-08-2021

Wat een fantastische plek om vier nachten te hebben mogen verblijven! Heerlijk die rust en gezonde (koeien) lucht...
Appartement en service waren geweldig.

familie

14-08-2021

Wat hebben we een heerlijke week mogen beleven in jullie prachtige boerderij. Met een kleuter en drie kleine peuters kun je je geen betere plek bedenken. De ruimte binnen en buiten, de dieren en al het fijne speelgoed, met name buiten was een feest voor ons allemaal.
Tel daar de heerlijke bedden, de fijne keuken, de lekkere pruimen en toeristische tips bij op en het feest is compleet.

Oscar, Jasper, Robin en Yvette

29-08-2019

Wat is alles hier in de B&B compleet en doordacht! Alles binnen handbereik en goed geanticipeerd op kleine kinderen.
Komt mama ook eens tot rust en toe aan een boek (uit jullie boekenkast). En die ontbijtjes....! Nogmaals heel hartelijk dank voor álles.

Edwin en co

26-08-2019

Wat een geluk dat we jullie site op internet terugvonden: we hebben genoten van een heerlijk lang weekend. De meiden hebben heerlijk kunnen spelen, binnen en buiten. Slapen in een bedstee is heel bijzonder! Tot ziens, of zoals ze bij ons zeggen houdoe!

familie Raat

03-11-2019

Wat een heerlijke plek hier! En wat hebben we het fijn gehad in jullie mooie boerderij. Alles prima voor elkaar. We waren hier 3 dagen met 14 volwassenen en kinderen. Jarige oma en opa met (klein)kinderen uit het hele land. Een onvergetelijk weekend!

fam. Febus

06-10-2019

We hebben genoten van deze prachtige plek en accommodatie. Ruimte voor de kinderen om te spelen zowel binnen als buiten. Fijne slaapkamers en badkamers. We konden zelfs genieten van het namiddag zonnetje bij het vuurtje in de tuin.
Bedankt voor het heerlijke weekend en de goede zorgen.