taal kiezentaal kiezen

Skuorre

Kom in de 'smûke' Skuorre! Bij aankomst stap je hier direct binnen. De living is het centrum van de boerderij. Hier is ruimte voor iedereen. Er is een grote keuken met lange stamtafel. Een ruime lounge hoek. De kinderen hebben een eigen plek om te spelen.

De volledig ingerichte keuken heeft een groot fornuis met twee ovens. Een vaatwasser, magnetron en koelkast XL. Ideaal voor samen ontbijten. Lekker lang natafelen 's avonds. De living heeft verschillende hoeken. Om je in terug te trekken met een boek. Of samen een spelletje te doen. Languit ontspannen bij de pelletkachel. De kast puilt uit met spelletjes, boeken, tijdschriften en speelgoed. Natuurlijk mag je ook niks doen! Lekker loungen op de bank met kussens en kleedjes.
De ruimte heeft een uniek uitzicht. Via het plafond op de balken van de schuur. De grote glazen pui verbindt met buiten, het achtererf en de landerijen. Handig wanneer de kinderen buiten spelen. Er is een grote trampoline. Skelters, trekkers, fietsjes, steps en meer. Natuurlijk hangen er overalletjes en staan de klompen en laarzen klaar!
Tegen de achtergevel van de Skuorre bevindt zich het grote zonneterras. Overspannen met schaduwdoeken. Het klimaat in de Skuorre is altijd aangenaam. Zomers koel. Behaaglijk tijdens de winter. Bekijk de plattegrond.

It is noflik yn 'e smûke Skuorre! *


stuur een e-mail
* Het is aangenaam vertoeven in de knusse schuur!